Referenssit

Täsmällisyyttä. Tilantajua. Toimivuutta.

Synsam Finland Oy

Olemme vastanneet Synsamin Suomen myymälöiden toteutuksesta vuodesta 2016 lähtien. Myymälät toteutetaan asiakkaan konseptin mukaisesti kokonaisuudessaan lattiasta kattoon, sähköstä ja LVI:stä kalustukseen asiakkaan antaman aikataulun puitteissa.

Shelter Gameroom

Toteutimme Shelter Gameroom Oy:lle kauppakeskus Rediin tilanjakoratkaisun nopealla aikataululla: yhteydenotto tapahtui keskiviikkona ja väliseinäratkaisun toteutus ja toimitus tapahtui maanantai aamuna.

Yksilöllinen asiakastoteutus

Asiakas vuokrasi meiltä keväällä 2017 Punkalive-komponenteista toteutetun tiskin Helsinkiin. Tiski pintakäsiteltiin asiakkaan konseptin mukaisesti yksilöllisen ilmeen takaamiseksi. Yksilöllinen ilme vuokratiskille syntyi pintakäsittelyllä.

Jääkiekon MM-kisat

Toteutimme Jääkiekon MM-kisojen väliaikaiset tilaratkaisut ja kalustuksen sekä tilasuunnittelun ja projektinjohdon vuoden 2013 ja vuoden 2012 kilpailuissa Helsingissä. Lisäksi olemme toteuttaneet tilasuunnittelun ja väliaikaiset kalustukset vuoden 2003 kilpailuihin Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Huolehdimme myös vuoden 2022 MM-kisojen väliaikaisista tila- ja kalusteratkaisuista Helingissä ja Tampereella.