Suomi Kiekko Oy

Olemme olleet toteuttamassa Suomi Kiekolle jääkiekon MM-kisoja koko 2000-luvun ajan. Vastuullamme on ollut kaikki kisojen väliaikainen rakentaminen ja kalustaminen. Työt on toteutettu asiakkaan tarpeiden mukaisen suunnitelmien, aikataulun ja budjetin puitteissa.

2023 IIHF World Championships Finland – Latvia: Tampere
2022 IIHF World Championships Finland: Helsinki ja Tampere
2013 IIHF World Championship Sweden & Finland: Helsinki
2012 IIHF World Championship Finland & Sweden: Helsinki
2003 IIHF World Championships Finland: Helsinki, Turku ja Tampere

Olen tehnyt töitä Interior Consultingin kanssa monissa projekteissa ja huomannut, että heille on tärkeää tehdä se mitä ovat luvanneet – hommat hoidetaan aina ja aikataulu pitää. Tarvittaessa kaikki hoituu myös yhdestä luukusta, vuokrakalusteista 3D suunnitteluun. Aina voi luottaa valmista olevan sovitusti ja rakennusteknilliset työt onnistuvat kellonajasta riippumatta.

Vuokratuotteet ovat ylivertaisia muihin verrattuna – kalusteet ovat tyylikkäitä ja siistejä, joten niitä voi huoletta käyttää myös jääkiekon MM-kisojen tyylikkäämmässäkin VIP- ympäristössä. Ja kun tapahtuman aikana tulee ennakoimattomia muutoksia kesken kaiken, kuten pitkässä tapahtumassa väistämättä tulee, on heidän reaktiokykynsä näihin todella hyvä.

Kun tapahtuma loppuu, Interior Consulting ennallistaa tilat hyvin. Tilat jäävät siistiin kuntoon, roskat lajitellaan oikeisiin pisteisiin ja tilat ovat heti käytettävissä muihin tarpeisiin.

Voin rehellisesti suositella Interior Consultingin palveluita.

Jukka Tenhunen
Arena Director