Kaupunginsairaalan ravintolan muutosprojekti

Toteutimme Kanresta Oy:n Oulun kaupunginsairaalan kahvilan muutosprojektin Kanrestan tiimin ideoiden ja tarpeiden pohjalta. Aikataulutakuulla toteutetun projektin asennukset alkoivat 1.10. kello 15 ja tila luovutettiin valmiina jo 5.10. kello 13 ravintolatoimenjohtaja Tiia Pesulle.

Projektin aikana kaikki ravintolan ja aulan 157 asiakaspaikkaa uusittiin valoisiksi ja lämpöisiksi. Tilan materiaalivalinnoissa korostettiin hygieenisyyttä ja puhdistettavuutta. Esimerkiksi väliseinien tehosteena oleva printtikuvio on pyyhittävä. Olemassa olevia kalusteita hyödynnettiin mahdollisuuksien mukaan ja näin muun muassa buffavaunut saivat uuden ilmeen pintojen uusimisella.

Suunnitelman kohteeseen tekivät Riikka Fransila ja Asta Granberg Promakers Oy:stä, asennukset hoiti NLR Projekti Asennus Oy Aleksi Jokihaaran johdolla ja kohteen sähkö- ja putkityöt toteutti Caverion Oulu. Kiintokalusteet valmisti ja asensi Restamaster Oy ja teippaukset toteutti Coloro Oy. Kiitos kaikille erinomaisesta yhteistyöstä!

Kanrestan Oulun kaupunginsairaalan kahvion lähtötilanne ennen remonttia.
Oulun kaupunginsairaalan kahvion remontti toteutettiin Kanrestan tiimin ideoiden ja tarpeiden pohjalta lisää valoa ja lämpöä.
Väliseiniä päällystettiin paloturvallisella ja pyyhittävällä printtikuviolla.
Kaupunginsairaalan aulaa ennen uudistuksia..
Oulun kaupunginsairaalan aula muutoksien jälkeen.
Ravintolatoimenjohtaja Tiia Pesu ottaa valmiit tilat vastaan Promakersin Riikka Fransilalta ja Interior Consultingin Esa Paasoselta viiden remonttipäivän jälkeen.