IC:n kesä ja syksy

Vuoden ensimmäinen puolisko on meni silmän räpäyksessä. Olemme nauttineet joka hetkestä kanssanne ja odotamme innolla mitä vuoden toinen puolisko tuo tullessaan! Alla muutamia asioita, jotka tiedämme varmasti tapahtuvaksi vielä loppuvuoden aikana.

Kesäloma

Vietämme kesälomaa tuttuun tapaan taas heinäkuussa.

Outi lomailee 8.7.-24.8.
Esa lomailee 10.-26.7.

Emme lue loman aikana sähköposteja. Kiireellisissä asioissa lähesty Esaa tekstiviestitse, niin hän palaa asiaan mahdollisimman pian.

Syksy 2024

Outi on loppuvuoden vanhempainvapaalla ja tavoitettavissa 25.8. lähtien sunnuntaisin. Yhteydenotot sähköpostitse, niin niihin vastataan seuraavana mahdollisena sunnuntaina. Huomioithan, että soitoista ei jää jälkeä ja mahdolliset vastaajaviestit eivät välity.

Uusi osoite

Olemme muuttaneet uuteen osoitteeseen.

Interior Consulting Oy
Yrittäjänkatu 9 A
11710 Riihimäki

 

Hyvää kesää!