Kasvua ja kehitystä Synsamin kanssa jo 8 vuotta

Meillä on ollut ilo tehdä yhteistyötä Synsam Group Finland Oy:n kanssa jo 8 vuotta. Kiitos, että olemme saaneet olla kanssanne kasvamassa ja kehittymässä jo 60 myymälän verran!

Yhteinen matkamme Synsamin kanssa alkoi 2016, kun Synsam kilpailutti myymälöiden toteutuksen etsien aikataulu-uskollista, ripeää ja kokonaisvaltaista projektitoteutusta. Nyt 8 vuotta ja 60 myymälää myöhemmin jatkamme edelleen menestyksekästä yhteistä matkaamme samalla koko ajan kehittäen ja hioen toimintaamme entistä paremmaksi.

Pyysimme Synsamilta kommentit yhteisestä matkastamme ja saimme heiltä alla olevan viestin.

Kun Synsam 2016 päätti uudistaa myymäläkonseptinsa, oli selvää, että projektiin tarvittiin notkea ja ammattimainen kumppani, joka ei hätkähdä tiukkojakaan aikatauluja. Synsam Group Finland Oy:n hallinto- ja projektijohtaja Helena Koski-Väänänen tiesi, että Suomesta löytyy kyllä osaavia tekijöitä uutta konseptia toteuttamaan, mutta vain harvalla oli sellaista kokonaisvaltaista projektiosaamista, joka mahdollistaisi superripeän aikataulun. Työn toteuttamisesta tehtiin kilpailutus, johon kutsuttiin mukaan myös Interior Consulting, jonka kanssa Koski-Väänänen oli tehnyt yhteistyötä myös aikaisemmassa työssään.

IC ymmärsi asiakkaan tarpeet ja pystyi tarjoamaan oikeanlaista projektiosaamista ja oikeita resursseja, asianmukaisella hinnoittelumallilla. Loppu onkin historiaa, yhteistyö on jatkunut siitä saakka menestyksekkäänä, oli sitten kyseessä uusin liikkeiden rakentaminen tai olemassa olevien liikkeiden päivitykset tai muutot.

Toimintamalli kehittyy edelleen, jokainen kohde ja projekti vie toimintatapoja eteenpäin. Esa Paasosen johdolla on IC ollut mukana kasvattamassa Synsamin verkostoa Suomessa tahdilla, jonka mahdollistaa vain yhteen nivoutunut tiimi ja saumaton yhteistyö asiakkaan ja kumppanin välillä. Monesta tiukastakin paikasta on selvitty yhdessä, usein Esan kattavan verkoston avulla.

Helena Koski-Väänänen
Head of Concept and Establishment
Synsam Group Finland Oy

Kiitoksemme yhteistyökumppaneillemme ja verkostollemme:

Asennusliike Kokko Ky
Hapeta Oy
Niemi Palvelut Oy
NLR Projekti Asennus Oy
Pelatek Oy
Valova Oy

Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista!

Alla kuvia vuosien varrelta Lapista aina Ahvenanmaalle asti.