Kasvun ja haasteiden vuosi 2021

Vuosi 2021 on päättymässä ja tulemme muistamaan sen edeltäjän tavoin viruksesta ja sen muunnoksista, jotka loivat epävarmuutta ja lukuisia muutoksia kaikenlaisiin tilanteisiin ja tilaisuuksiin läpi vuoden. Samaan aikaan varmoina pidetyt logistiikka ketjut osoittivat haavoittuvaisuutensa luoden omia haasteita pitkin vuotta.

Meille kulunut vuosi oli vahvan kasvun vuosi. Valtavirroista poiketen satsasimme hankintaketjuihin ja kasvatimme onnistuneesti varastojamme. Näin pystyimme reagoimaan asiakastarpeisiin viiveettä, kuten lupaamme

Täsmällisyyttä – Tilantajua – Toimivuutta

Suuret kiitokset kaikille asiakkaillemme, joita olemme saaneet palvella, ja kaikille meidän arvoketjussamme olleille alihankkijoille ja tavarantoimittajille. Onnistuimme yhdessä täyttämään meille asetetut odotukset.

Uuteen vuoteen 2022 lähdemme vahvalla tilauskannalla ja hyvin puskuroidulla ydintoimintojemme varastolla. Toivomme pääsevämme kaikilla sektoreilla jo uuteen aikaan ja porttien avautuvan myös tapahtumien osalta. Ensivuoden suurin yksittäinen projektimme odottaa keväällä, kun vastaamme jääkiekon MM 2022 kisojen väliaikaisten tilojen toteutuksista ja kalustuksista sekä Helsingissä että Tampereella.

Toivotamme kaikille avautuvaa ja turvallisempaa vuotta 2022!