Virusvapaat kohtaamiset mahdollisia Slushissa

Virusvapaisiin puhdastiloihin erikoistunut Vetrospace Oy mahdollistaa Slush -tapahtumassa virusvapaat kohtaamiset ja asioimiset. Vetrospace toimittaa tapahtumaan 28 eri kokoista puhdastilaa yhden neliön puhelintilasta aina 15 neliön neuvottelutiloihin saakka. Meiltä Vetrospace tilasi toteutuksen aikataulutetun logistiikan, asennusaikataulun suunnittelun ja projektijohdon.

Tiedossa oli tiukka 72 tunnin toteutusaikataulu. Tässä ajassa tuli purkaa viisi 25 metristä täyskuormaa, siirtää 80 erikoislavaa massoja ja asentaa 28 puhdastilaa integroituna muuhun tilassa tapahtuvaan toimintaan. Suunniteltu projekti valmistui hallitusti ja häiriöttömästi vuorokauden etuajassa. Suuri kiitos Niemi Palveluiden Messukeskuksen ryhmälle ja Vetrospacen kunnianhimoiselle asennustiimille.

Kiitos Vetrospace luottamuksesta palveluitamme kohtaan!

Vetrospacen puhdastiloja tuotiin Slushiin viisi 25 metristä täyskuormallista
Interior Consulting vastasi logistiikasta ja aikataulun suunnittelusta sekä projektinjohdosta.
Puhdastilojen asennus aloitettiin välittömästi kuorman purun jälkeen ja suoritettiin integroituna muuhun tilassa tapahtuvaan toimintaan.