Synsam Group on vahvassa kasvussa Suomessa

Toteutimme Synsamille syyskuussa Ouluun kaksi uutta 200m2 megamyymälää. Toinen myymälä löytyy Oulun keskustasta kauppakeskus Pekurista ja toinen Ideaparkista.

Molemmat myymälät kalustettiin ja sisustettiin Synsamin uudella megamyymälöiden ilmeellä. Tiukalla aikataululla toteutettiin kaikki myymälän sisätyöt, kalustukset, tutkimushuoneet sekä sähkö- ja datatyöt konseptin mukaiseen ilmeeseen sovitun aikataulun ja budjetin mukaisesti.

Synsam Oulu Ideaparkin avajaiset piedetiin 15.10.

Vahva ja sitoutunut ammattimainen verkostomme on sydämemme, jonka avulla pystymme tarjoamaan asiakkaille luotettavan aikataulutakuun. Suuret kiitokset NLR Oy, AMH Tech Oy, Pelatek Oy, Valova Oy, Niemi Palvelut Oy, HSL-Group Oy, TM Wood Oy ja Ovesta Oy.

” Kiitos Interior Consulting Oy hyvin tehdystä laadukkaasta työstä. Olen nyt saanut tehdä yhteistyötä yrityksenne kanssa kahden myymälän osalta, ja kaikki sujui paremmin kuin hyvin, aikataulussa ja laadusta tinkimättä,” kiittää Synsam Pekurin ja Ideaparkin myymäläpäällikkö Titta Välkky.

Tiukalla aikataululla toteutettiin niin myymälän sisätyöt, sähkö kuin kalustuskin Synsam Oulu Ideaparkkiin.

”Teidän henkilökuntanne oli ystävällistä ja erittäin ammattitaitoista. He ottivat huomioon myös myymälähenkilökunnan toiveita pienissä ”viilauksissa”. Suosittelen lämpimästi palveluitanne!” Välkky kertoo.

Onnea ja menestystä Oulun uusiin myymälöihin sekä syksyn aikana kiihtyvään tahtiin nouseviin myymälöihin muualla Suomessa!

Myymäläpäällikkö Titta Välkky on tyytyväinen toimintaamme: ”Kiitos Interior Consulting Oy hyvin tehdystä laadukkaasta työstä.”