Tapahtumat heräävät henkiin

Rajoitukset ovat poistuneet ja tapahtumat heräävät henkiin. Uuden aikakauden avasi viime viikonloppuna Messukeskuksessa järjestetyt Farmasian päivät. Pääsimme osallistumaan tapahtumien starttiin toimittamalla Punkalive -kalusteet asiakkaamme Foxtailin toteuttamalle osastolle.

”Design -kalusteet tilattiin kuljettuna, rakennettuna ja pois noudettuna. Kaikki sujui loistavasti ja homma hoitui minuutilleen aikataulussa,” kertoo Foxtailin toimitusjohtaja Krister Kettunen. ”Upeat Punkalive -kalusteet viimeistelivät toteuttamamme osaston luonnonläheisen ilmeen ja saivat positiivista palautetta läpi Farmasian päivien”, Kettunen jatkaa.

Ekologiset Punkalive design -kalusteet on helppo muokata brändiin sopiviksi.

Valikoimastamme löytyvät edelleen kotimaiset ja ekologiset Punkalive design -kalusteet sekä muut tapahtumatoteutuksissa tarvittavat välineet. Tarjoamme tuotteet varastostamme vuokralle niin lyhyisiin kuin pidempiinkin tarpeisiin. Tuotteemme ovat saatavilla myös nopealla toimituksella tai omaksi.