Synsam Tripla

Synsam avasi perjantaina 17.9. uuden myymälän Pasilaan Mall of Triplan neljänteen kerrokseen juna-aseman läheisyyteen . Keskeisellä paikalla sijaitseva noin 190 m2 oleva myymälätila toteutettiin megakonseptin mukaiseksi syyskuun alussa sovitun aikataulun puitteissa.

Myymälästä löytyy pääkaupunkiseudun suurin urheilulasivalikoima. Kaiken kaikkiaan noin 3000 kehyksen valikoimasta jokainen löytää varmasti mieluisat lasit itselleen. Myymälään rakennettiin myös kolme erillistä näöntutkimustilaa tilamoduuleilla. Tilamoduulit ovat tarvittaessa helposti purettavissa ja uudelleen käytettävissä, jos muutostarvetta ilmenee.

Synsam Triplan valikoimasta löytyy runsaasti aurinko- ja urheilulaseja tavallisten kehyksien lisäksi.
Synsam Tripla toteuttiin megakonseptin mukaisesti syyskuussa 2021.
Synsam Triplan valikoimasta löytyy noin 3000 erilaista kehystä.

Synsam Tripla sijaitsee Pasilan juna-aseman välittömässä läiheisyydessä.