Synsam lippulaivamyymälä Helsinkiin

Synsam avasi uuden lippulaivamyymälän Helsingin keskustaan osoitteeseen Aleksanterinkatu 21 maanantaina 2. elokuuta. Yli 240 m2 olevassa myymälätilassa on esillä Suomen suurin valikoima kehyksiä ja tarjolla kattavat näöntutkimuspalvelut. Yli 3500 kehysmallin valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle mieluisat ja tyyliin sopivat silmälasit!

Toteutimme uuden konseptin mukaisen lippulaivamyymälän Helsingin ydinkeskustaan heinäkuussa. Tila luovutettiin Synsamille käyttökunnossa sovitussa aikataulussa, vaikka kohteen sijainti ja tiukka aikataulu asettivat haasteita kohteen toteutukseen.

Tila muokattiin toimestamme uuden brändin mukaiseksi niin seinien, lattioiden kuin kalustuksenkin osalta. Tilaan rakennettiin myös neljä erillistä näöntarkastustilaa nopeasti tilamoduuleista. Synsamin arvojen mukaisesti myös rakentamisessa ja kalustuksessa huomioidaan kierrätys ja uudelleen käyttömahdollisuudet. Esimerkiksi näöntarkastustilan tilamoduulit on helppo myöhemmin myös purkaa ja käyttää uudelleen toisissa tiloissa.

Kiitos Synsamille luottamuksesta!
Ja kiitokset ydintiimillemme NLR-Projektiasennus Oy, Sähköasennus Aku Himanen, Pelatek Oy ja Valova Oy loistavasta yhteistyöstä!

Onnea ja menestystä Synsamille uudesta myymälästä!

Synsamin lippulaivamyymälä Aleksanterinkadulla Helsingissä
Synsamin lippulaivamyymälä toteutettiin uuden konseptin mukaisesti heinäkuun aikana.
Synsamin lippulaivamyymälän valikoimaan kuuluu yli 3500 kehysmallia.
Synsamin näöntutkimushuoneet tehdään moduuleilla, jotka on helppo myöhemmin purkaa ja käyttää uudelleen toisaalla.
Myymälässä on hyvä valaistus ja runsaasti peilejä tekemässä kehysten etsinnästä helppoa ja miellyttävää
Synsam Aleksanterinkadun liikkeeseen käynti myös Citykäytävältä