Vuokrakalusteiden kysyntä on kasvussa

Vuokrakalusteiden kysyntä on ollut koko kevään voimakkaassa kasvussa. Kysyntää on ollut niin toimistokalusteiden vuokraukselle kuin väliaikaisille tilanjakoratkaisuillekin. Vuokra-ajat ovat vaihdelleet useista kuukausista muutamiin päiviin asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Esimerkiksi viime torstaina asiakkaallamme ilmeni tarve saada väliaikaiseen käyttöön 100 työtuolia. Tänään aamulla puoliperällinen työtuoleja lähti asiakkaalle käyttövalmiina, vaikka välissä oli parikin arkipyhää.

Varastossamme onkin nopeasti saatavilla monenlaisia vuokrakalusteita ja ratkaisuja moniin erilasiin väliaikaisiin kaluste- ja tilatarpeisiin. Ovat vuokraustarpeesi isoja tai pieniä, ratkaisemme ne mieluusti kanssasi. Ota yhteyttä Outi Jaskariin puhelimitse 040 748 6400 tai sähköpostitse outi@interiorconsulting.fi etsitään tarpeisiisi parhaiten sopiva ratkaisu.

Jos sinulla on tarve muokata, peittää tai rajata tiloja nopeasti, löydät meiltä toimivat ratkaisut nopeasti tilaan kuin tilaan.

Vuokrattavat työtuolit valmiina lähtemään asiakkaan luokse.