Toteutamme väliaikaiset tila- ja kalusteratkaisut jääkiekon MM-kisoihin 2022

Jääkiekon MM-kisojen 2022 kisaorganisaatio ja Interior Consulting Oy ovat allekirjoittaneet palveluntuotanto- ja toimitussopimuksen, jossa Interior Consulting Oy tuottaa ja toimittaa jääkiekon MM-kisoissa 2022 tarvittavat väliaikaiset tila- ja kalusteratkaisut sekä tila- ja sisustussuunnitelmat sekä Helsinkiin että Tampereelle. Sopimukseen kuuluu lisäksi tarvittavat ylläpitopalvelut tapahtumien aikana. 

Interior Consulting Oy:n puolelta kokonaisuudesta vastaa Esa Paasonen. Paasoselle tulevat MM-kisat ovat neljännet toteutettavat. 

”Olen saanut olla toteuttamassa 2003, 2012 ja 2013 Suomessa olleet MM-kisat. Olen erittäin tyytyväinen, että kisaorganisaatio päätyi valitsemaan meidät tulevien kilpailujen tila- ja kalusteratkaisujen tuottajaksi,” kertoo Paasonen ja jatkaa: ”Tiedämme tarkkaan mitä meiltä vaaditaan ja mitä itse odottaa: minuuttiaikataulut ja toimitusvarmuus ovat ehdoton vaatimus onnistumiselle, nopeaa reagointia tarvitaan yllätyksien ja muutoksien hoitamiseen. Olemme valmiina ja meillä on osaava ja joustava hioutuneiden toteuttajien verkosto olemassa.” 

MM-kisojen järjestäminen on iso ja mielenkiintoinen urakka. Paasonen korostaakin huolellista suunnittelua ja ennakointia. ”On erittäin tärkeä huomioida vaadittavat fyysiset työpanokset, joita onnistuneen tapahtuman tekeminen edellyttää. Näiden kisojen toteutuksessa meidän vastuidemme toteutus vaatii 20–140 henkilön katkeamattoman työpanoksen muutaman päivän ajaksi tilanteiden mukaisesti,” Paasonen kertoo. Kisojen järjestämiseksi on tartuttu jo toimiin: ”Olemme muuttaneet toimitilamme ja perustaneet projektitoimiston keskeisesti Riihimäelle. Lisäksi vahvistamme resurssejamme ja olemme palkanneetkin jo projektisihteerin avuksemme.” 

Tulevissa tilatoteutuksissa ja suunnitelmissa tullaan korostamaan vahvasti tuotteiden ekologisuutta, uudelleen käytettävyyttä ja kierrätystä. Vallitsevassa virusajassa Interior Consulting Oy tulee huomioimaan hygieeniset seikat kohtaamisturvallisuuden maksimoimiseksi. 

”On hienoa että Interior Consulting Oy:n kaltainen perinteikäs toimija tulee vastaamaan kisojen väliaikaisista tila- ja kalusteratkaisuista. Kisa-aikana kaiken on järjestelyjen osalta onnistuttava nappiin, ja kokenut ja luotettava toimittaja mahdollistaa meidän keskittymisemme huippuluokan kisojen toteuttamiseen” toteaa MM-kisojen pääsihteeri Heikki Hietanen. 

Tarjoamme jääkiekon MM-kisoihin 2022 useita erilaisia kiertotalouden mukaisia ja ekologisia kalustevaihtoehtoja. Esimerkiksi nämä kuvan pöydän on valmistettu kotimaisista ja ekologisista puuelementeistä ja olleet käytössä muun muassa Nordic Business Forumissa.

Lisätiedot: 

Interior Consulting Oy 

Esa Paasonen
050 595 2105
esa@interiorconsulting.fi 

Jääkiekon MM-kisat 2022 

Heikki Hietanen
050 373 0303
heikki.hietanen@2022.iihfworlds.com