Synsam Optiset Vaasa muutti

Synsam Optiset avasi ovensa uusissa 240 neliön tiloissa Vaasan Rewell Centerissä 4.1.2021. Myymälän kokonaisvaltainen sisutus- ja kalustusprojekti toteutettiin joulukuussa konseptin mukaiseksi. Myymälän tutkimushuoneet toteutettiin modulaarisilla seinäelementeillä, jolloin tila on helppo tulevaisuudessa palauttaa alkuperäiseen asuunsa.

Meidän vastuullamme oli projektinjohto ja -organisointi. Toimituksista huolehti Valova Oy, sisälogistiikasta vastasi Niemipalvelut Vaasa ja asennukset hoiti NLR Projekti Asennus Oy. Lisäksi sähkötyöt toteutti Sähköasennus A. Himanen ja dataratkaisut hoito Pelatek Oy. Kiitos kaikille jälleen ongelmitta aikataulutakuulla tehdystä projektista!

Rewell Centerin tilan lähtötilanne ennen muutosta.
Synsam Optiset Vaasan uusi myymälä ennen ja jälkeen.
Modulaariset tutkimushuoneiden seinäelementit tehtaalla lähtövalmiina.
Rekka Rewell Centerin luona toimittamassa Synsam Optiset Vaasan uuteen myymälään tavaraa.
Synsam Optiset Vaasan uuteen myymälään tutkimushuoneet toteutettiin modulaarisilla seinäelementeillä. Näin tila on myöhemmin helppo palauttaa alkuperäiseen asuunsa.
NLR Projekti Asennus Oy:n tiimi valmiissa myymälässä.