Vastuullinen kumppani

Vuosi 2020 on lopuillaan ja olemme iloksemme saaneet viettää sen niin vanhojen ystävien kuin uusien tuttavuuksiemmekin kanssa. Käydessämme vuotta läpi havahduimme huomaamaan, että jaamme asiakkaidemme kanssa saman arvomaailman.

Esimerkiksi Synsam on valittu tänä vuonna Ruotsin vastuullisimmaksi brändiksi omalla alallaan. Synsam muun muassa tekee yhteistyötä Sea2See –organisaation kanssa ja valmistaa silmälaseja vesistöstä kerätyistä muovista. Me puolestamme olemme tehneet Synsamin kanssa yhteistyötä vuodesta 2016 asti Suomen myymäläverkoston osalta.

Vuonna 2020 toteutimme Synsamille konseptin mukaisesti muun muassa Uudenkaupungin myymälän remontin.

Olemme olleet osallisena myös useammassa Kanrestan ravintolaprojektissa. Nämä remonttiprojektit on toteutettu Kanrestan ekologisten arvojen pohjalta kierrättäen ja hiilijalanjälki minimoiden. Ja lisäksi olemme vuosia käyttäneet erilaisissa projekteissamme Punkaliven kotimaisia ja negatiivisen hiilijalanjäljen omaavia materiaaleja.

Oulun kaupunginsairaalan kahvion remontissa panostettiin kierrätettävyyteen.

Lämmin kiitos vuodesta 2020 kaikille kumppaneillemme ja asiakkaillemme! Jatketaan vastuullisten valintojen parissa myös ensi vuonna.

Hyvää ja terveellistä uutta vuotta 2021!