Uudet Punkalive-komponentit ovat saapuneet

Olemme saaneet varastoomme Punkalive-komponenttien uudet muodot. Varastossamme on nyt heti toimitukseen kotimaisia Punkalive-komponentteja kuvan mukaisissa muodoissa yhteensä yli 6000 kappaletta. Vuokrattavista ja ekologisista moduuleista on helppo ja nopea toteuttaa erilaisia tilanjako- ja kalusteratkaisuja.

Halutessasi voit tilata meiltä komponenttiluettelon PDF- tai DXF-muodossa, jotta voit helposti toteuttamaan tarvitsemasi kokonaisuuden. Sivuillamme olevista referensseistä näet myös useita erilaisia kohteita, joita on toteutettu Punkalive-komponenteillamme.

Halutessasi saat lisätietoja soittamalla Outille numeroon 040 748 6400 tai lähettämällä viestiä osoitteeseen outi@interiorconsulting.fi.

Referenssit pääset katsomaan tämän linkin kautta.