Interior Consulting Oy kasvaa ja kehittyy

Yrityksemme palvelujen kysyntä kasvoi viime vuonna yli 47 % edellisestä vuodesta. Kasvu tapahtui erityisesti aikataulu- ja budjettitakuulla tehdyissä asiantuntija- ja projektijohtopalveluissa. Kasvuvauhtimme ja palvelujen kysyntä on edelleen koronasta huolimatta – ja sen takia – suotuissa kasvussa. Juuri nyt kohtaamisturvallisuus ja siihen liittyvät ratkaisut ovat ajankohtaisia, joten kysyntä erilaisista turvallisista työ- ja asiakasympäristöistä on vahvassa kasvussa.

Meille tämä syksy on muutoksien aikaa. Uuden rekrytoinnin lisäksi olemme keskittyneet parantamaan näkyvyyttämme sähköisissä alustoissa. Julkaisemmekin tänään 7.9. uudet nettisivumme. Käy tutustumassa uusiin sivuihin ja päivitettyyn palvelutarjontaamme osoitteessa www.interiorconsulting.fi.

Olemme myös muuttaneet 1.9. uuteen toimipisteeseemme Riihimäelle osoitteeseen Tehtaankatu 2. Tiloissamme näette uusia korona-ajan vaatimuksiin vastaavia kohtaamistuvallisia työ- ja asiakaspalveluratkaisuja. Odotamme innolla, että loppukuusta pääsemme esittelemään teille uudet ja viimeistellyt 110 m²:n tilamme!