Ravintola Søstersin muutosprojekti

Toteutimme Kanresta Oy:n vantaalaiseen Ravintola Søstersiin kokonaisvaltaisen toimintatavan muutosprojektin yhdessä heidän kanssaan. Suunnittelimme uuteen toimintatapaan soveltuvan kalustus- ja sisustussuunnitelman ja tavoitteena oli muun muassa Kanrestan arvojen mukaisesti minimoida toiminnan hiilijalanjälki ja kierrättää mahdollisimman paljon olemassa olevaa. Kalustusta onkin toteutettu Punkaliven ekologisesta ja kotimaisesta materiaalista tehdyllä tiskillä ja esimerkiksi aulan hyväkuntoisten tuolien ilme kirkastui päällisten uusimisella.

Kokonaisprojekti toteutettiin heinäkuussa 2020 ja kohteen suunnittelusta vastasi Promakers Oy.

Lisää Søtersista ja projektin lähtökodista voit lukea tämän linkin kautta Kanrestan sivuilta.

Ravinta Søstersin aulan tuolit olivat hyvässä kunnossa päällistä lukuun ottamatta, joten ilmettä kirkastettiin päällisten uusimisella.
Ravintola Søstersin tiskit on toteutettu yksilöllisesti Punkaliven materiaalilla.
Myös seinän verhoilussa käytettiin ekologisia Punkalive-elementtejä.