Riiaitio uudella ilmeellä uuteen kauteen

Käsipalloseura Riihimäen Cocksin aitio Hartwall Arenassa on kokenut kesän aikana upean kasvojen kohotuksen. Tavoitteena on ollut Cocksin arvoja esille tuova asiakastila ja se näkyy upeasti aition sisustuksessa. Aitio 401 on vuokrattavissa Hartwall Arenassa järjestettäviin tilaisuuksiin ja soveltuu hyvin erityisesti urheilutapahtumista nauttimiseen.

”Aitio on toteutettu tilaajan ja suunnittelijan kanssa yhteistyössä uniikisti Cocksin ilmeeseen. 16 henkilölle mitoitetussa aitiossa on uusittu tilaratkaisu, joka mahdollistaa lisätilaa ja viihtyisyyttä. Kentälle on erinomainen näkyvyys myös aition sisätiloista, uudelta baaritiskikorokkeelta. Kaikki erikoiskalusteet on valmistettu Suomessa uniikisti tilaa varten. Aitiossa on myös erinomainen esitystekniikka isolta 65 tuuman näytöltä. Kyseessä on Hartwall Arenan ensimmäinen ekologinen VIP-aitio ja suurimmassa osassa sisustusmateriaaleista on negatiivinen hiilijalanjälki” kertoo Interior Consulting oy:n toimitusjohtaja Esa Paasonen.

Suunnittelija Sisustus-Violet Oy Virpi Illman

Toteutus ja projektijohto Interior Consulting Oy Esa Paasonen