Palvelut

Kun haluat jotain, jota et löydä kuvastosta

Kun näet mielessäsi tilaratkaisun tai kalusteet, joita et löydä mistään kuvastosta, ota yhteyttä. Palveluidemme avulla saat tarpeisiisi juuri sopivan, yksilöllisen ja laadukkaan ratkaisun. Se voi olla yksittäinen kaluste tai messuhalli. Toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

Tilakartoitukset

Kartoitamme ja arvioimme olemassa olevat tilat ja työntekijöiden tarpeet. Kartoituksemme perusteella laadimme tila-analyysin, joka kertoo tilantarpeen. Selvitämme eri vaihtoehdot ja esitämme asiakkaallemme omasta mielestämme parhaat.

Projektinjohtopalvelut

Kykenemme johtamaan vaativimmatkin projektit kokonaisvaltaisesti. Voimme myös sopia asiakkaamme kanssa yksittäisistä toimeksiannoista tai ennalta määritellyistä osakokonaisuuksista. Toimimme kokeneesti yhteistyössä suomalaisten ja kansainvälisten valmistajien, suunnittelijoiden, arkkitehtien, toimittajien ja loppukäyttäjien kanssa.

Hankintapalvelut

Kilpailutamme määritellyt hankinnat, vertailemme tarjoukset, esittelemme ne asiakkaallemme ja valvomme toimitusketjun.

Neljännesvuosisadan aikana olemme luoneet erityyppiset tarpeet kattavan valmistaja- ja alihankintaverkoston Suomessa ja ulkomailla.

Valmistuttamispalvelut

Jos toivottua kalustetta ei löydy, me teetämme sen. Valmistuttamispalvelumme on erityisesti tarkoitettu suunnittelijoille. Kun sinulla on idea, ota yhteyttä. Löydämme suunnitelmillesi valmistajan laajasta alihankintaverkostostamme joko Suomesta tai ulkomailta.